Aktiviteter uke 50

Julekalenderposter kan jaktes hver eneste dag! Ellers er det åttetallsmønstra intervaller i Bøkeskauen mandag, Vinter-Jukola i Gjerpen onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. STIF-treninga søndag fra Vesterøya skole. De faste øktene og julekalenderpostene kan tas når som helst.

Alle dager: Julekalenderen

26-11-2015 13-16-50 Hver dag fram til jul henges det ut nye poster, her er det bare å komme seg ut! Det trekkes både dagspremier og sammenlagt premie. Last ned JuleOkalender-appen eller registrer på web-sida.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 7. desember klokka 18:15. Denne gangen er det 8-ern, som er ei kupert løype og gir løpeformen et greit dytt!

Bli med! Det er morsommere å drive intervalltrening når en er flere.

Onsdag: Vinter-Jukola #7

Vinter-Jukola-logo Skien OK står for det syvende løpet onsdag 9. desember med arena på Gjerpenshavna barnehage. Veien er merka fra fv. 32 ved Gjerpen kirke.

Lang A 5 km(gaflet), 3 km A (gaflet) og 1,7km C (ugaflet).

Felles oppmøte på Spar Farriseidet kl. 17.15. Oppmøte på arena 18:00, start er ved arena. Fellesstart 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 10. desember klokka 18:00. Gruppa blir delt i to etter omtrent snaut 15 min løping. Den ene gruppa løper ca. 1:15, mens den andre løper litt raskere og over 1:30. Dusjer med varmt vann og greier etter turen. Alltid plass til deg i langturgjengen!

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går på Kariåsen-kartet med oppmøte på Vesterøya skole. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.

I desember er også julekalenderpostene en spennende anledning til å lokke såvel sofagriser som potensielle o-løpere ut på postjakt!