Aktiviteter uke 50

Kong Vinter har gitt oss en liten forsmak på snø, men klubben kjører på med intervaller på mandag, Vinter-Jukola på onsdag og rolig langtur på torsdag. Julekalenderpostene kan jaktes på hver dag fram til jul. Det er også mulig å ta søndagstur med kart og kompass.

Til orientering

  • MOT.TV-ungdommen og klubbens juniorløpere har hatt samlinger i Langesund, med både sosialt og sportslig program. Julie slo til og vant D17-klassen på Røsskleivaløpet lørdag!
  • Per Olav har fortsatt O-boka 2013 til salgs, mer informasjon her.

Alle dager: Julekalender

Alle dagene i desember kan du få med deg en post hver deg i årets julekalender. Postene presenteres på kart i Østlands-Posten og her på vår webside. Bli med – og ta gjerne med deg en venn, kollega, tante eller bikkja til naboen og luft deg i førjulstida!

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 9. desember klokka 18:30. Vi løper Myra-intervaller. Ta gjerne med en liten lykt, slik at vi kan se foran oss på den lille stien i starten. Det er nok også lurt med pigger under føttene, slik at man får gjennomført steget skikkelig.

Onsdag: Vinter-Jukola #7

Bli med på Vinter-Jukola, se bakgrunnsinformasjon her. Vinter-Jukola-logo Larvik OK arrangerer det syvende Vinter-Jukola-løpet onsdag 11. desember, på Gjerstad i Tjølling. Merka fra Fv 303 på Grønneberg, innkjøringen mot Gjerstad naturbarnehage. Som vanlig er det frammøte på samlingsplass klokka 18, starten går 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 12. desember klokka 18:00. Alle starter ut sammen. Vi deler oss etter ca. 15 min. En gruppe løper rolig og ca. en time. Mens de litt sprekere løper rundt halvannen.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.