Aktiviteter uke 51

Jula nærmer seg, men trene må vi! Klubben har intervaller på mandag og langtur på torsdag. Sandefjord Christmas City Race på tirsdag blir morsomt, urban sprint med løyper for alle. Og søndagsturen kan tas med kart og kompass.

Til orientering

Alle dager: Julekalender

Alle dagene i desember kan du få med deg en post hver deg i årets julekalender. Postene presenteres på kart i Østlands-Posten og her på vår webside. Bli med – og ta gjerne med deg en venn, kollega, tante eller bikkja til naboen og luft deg i førjulstida!

Mandag: Intervalltrening

Oppmøte ved flaggsgtengene i Bøkeskogen mandag 16. desember klokka 18:30. Vi løper «strykejernet». Den er flat og med kuttemuligheter. Ta gjerne med drikke som kan legges på starten. Vel møtt!

Tirsdag: Sandefjord Christmas City Race 2013

Vinter-Jukola-logo Sandefjord OK arrangerer byløp i Sandefjord tirsdag 17. desember fra Kurbadparken i Sandefjord. Løpet inngår i Vinter-Jukola-serien, men går altså på en tirsdag og det er individuelle starttider som legges ut på Eventor kvelden i forveien.

Torsdag: Langtur

Vi løper felles rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 19. desember klokka 18:00. Alle starter ut sammen. Vi deler oss etter ca. 15 min. En gruppe løper rolig og ca. en time. Mens de litt sprekere løper rundt halvannen.

Husk lykt! Klubben kan låne ut lykt til dere som ikke har. Greit å huske at dusjen er god og varm på klubbhuset etter økta.

Søndag: STIFs vintertreningsløp

STIFs vintertreningsløp er fast hver søndag i Sandefjord og grensestrøka. Start mellom 11 og 12:30. Vanligvis har de ei lang løype på ca 5 km og ei kortere løype på ca 3 km. Startkontingent kr. 40,-. Oversikt over vinterens løp og mer informasjon finner du her, ta en sjekk på hjemmesida til STIFs o-gruppe for eventuelle endringer.