Aktiviteter uke 51

Julekalenderposter henges ut daglig! Myra-runda på intervalltrening i Bøkeskogen mandag, Sandefjord Christmas Cityrace på onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag med stafettmøte i etterkant. STIF-treninga søndag fra Skjellvika. Sjekk ut ganske så ferske faste økter også.

Alle dager: Julekalenderen

26-11-2015 13-16-50 Hver dag fram til jul henges det ut nye poster, her er det bare å komme seg ut! Det trekkes både dagspremier og sammenlagt premie. Last ned JuleOkalender-appen eller registrer på web-sida.

Mandag: Intervaller

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 14. desember. Vi løper «Myra-runden» som er flat og fin. Ta gjerne med en liten lykt, slik at du får god sikt mellom de store stiene i starten av runden. Vel møtt til felles polering av løpeformen!

Onsdag: Sandefjord Christmas Cityrace

Vinter-Jukola-logo Denne uka er det langsprint i Sandefjord onsdag 16. desember med start fra 18:30 (etter startliste) og i det hele tatt et avbrekk i vanlig Vinter-Jukola-opplegg.

Dette blir gøy, her oppfordres alle og enhver til å melde seg på ei løype som passer for seg! Det har pleid å være en god gjeng fra klubben med på løpet, bli med og gjør gjengen enda større i år.

Vi har felles avreise klokka 17:30 fra pendlerplassen på Bommestad (den vestre ved rv. 40). Anbefalt offentlig parkering på Aagaardstomta eller ved Sandefjord kirke (betaling). Arena som i fjor ved Bakgården cafe.

Husk refleksvest og lykt!

Torsdag: Langtur og stafettmøte

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 17. desember klokka 18:00. Samla løping i et kverters tid, før vi deler opp etter hastighet og lengde. Ei gruppe løper rundt 1:15, mens den andre gruppa løper litt raskere og er ute i 1:30 eller noe sånt.

Etter dusjen (ca. 19:45) tar vi et møte om stafettsesongen 2016. Vi drøfter litt hva våre løpere tenker om de store stafettene og hvordan klubben bør tenke. Møtet er ferdig ca. 21:00.

Søndag: STIF-vintertrening

Søndagens trening i regi av STIFs o-gruppe går nord på Østerøya med oppmøte på parkeringa ved Skjellvika. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fem økter hengende ute, sjekk de nye øktene fra INTEAM-samlinga som du kanskje ikke har tatt. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.

I desember er også julekalenderpostene en spennende anledning til å lokke såvel sofagriser som potensielle o-løpere ut på postjakt!