Aktiviteter uke 51

Jula står for døra, derfor er det greit å trimme seg klar til mat og kos! Nye julekalenderposter kan jaktes hver dag. På tirsdag er det åttærn-intervaller i Bøkeskauen, onsdag er det Vinter-Jukola i Skeidiland, torsdag er det langtur fra klubbhuset og fredag er det julesamling for klubbens unge på klubbhuset. Husk også Tøffen andre juledag.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 20. desember klokka 18:00. Denne gang er det 8-ern på programmet. Dette er en kupert intervall med kuttemuligheter. Vel møtt til å spisse løpeformen i lag med andre!

Onsdag: Vinter-Jukola #8

OK Skeidi står for årets siste nattløp i Vinter-Jukola, dette går fra Rugtvedt skole onsdag 21. desember. En kan velge mellom A-lang (gafla), A-kort (ugafla) og C-løype (enkel).

Vinter-Jukola Felles avreise fra Spar Farriseidet klokka 17:30. Oppmøte på arena klokka 18:00 og fellesstarten går 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 22. desember klokka 18:00. Det blir inndeling i grupper etter lengde og hastighet på løpeturen. Dusjene venter på oss når vi kommer tilbake fra skauen.

Klubbens juletre i 2013
Du grønne glitrende på klubbhuset

Fredag: Julesamling

Vi gjentar suksessen fra i fjor på lille julaften med en sosial samling for klubbens unge. Møt opp på klubbhuset fredag 23. desember klokka 10:00, vi regner med å være ferdig sånn i 14-tida.

Vi starter med et møte med gjennomgang av neste sesong med klubbturer og samlinger. Deretter blir det trening ute (o-løype), Etterpå blir det aktiviteter inne på klubbhuset. Vi pynter juletreet og klubbhuset generelt, men også servering av mat og flere 10-kampøvelser.

Vel møtt alle sammen!

Hver eneste dag: Julekalender

Du kan jakte på postene som allerede er lagt ut om du ikke har vært der allerede, men for å få mulighet til å vinne dagspremie må du ut samme dag. Fritt valg!

I år er appen oppgradert, den inneholder selvsagt kart og qr-kodeleser, som i fjor, samt noen hyggelige små spill, som kan korte ned ventetiden. (Ikke bli hekta, da!) Årets app vil dessuten holde deg oppdatert med info, f.eks om dagsvinnere, mm. I år er også Hedrum O-lag med og arrangerer, dette betyr at det blir poster å finne i Kvelde også. Selvsagt har vi dagskonkurranse og trekking av hovedpremie, akkurat som før.

Appen ligger klar i ny versjon både i AppStore og på GooglePlay. Bare søk etter «julekalender larvik».

Mandag – andre juledag: Tøffen

Tøffen går i år fra Stavernhallen mandag 26. desember, siden vi ønsker å spare terrenget i Eikedalsmarka og rundt Ulfsbakk til Sørlandsgaloppen i juli 2017. De vanlige inndelingene i løyper og opplegg som før, her er det bare å velge hvor tøff eller tøffel en ønsker å være og melde seg på!

Alle dager: Fast økt

Nå er elgjakta over og vi har på ny starta å lage faste økter.

  • Denne gang er det en ny økt på Aske (nordre del) med 3 o-intervaller med gafling. Økten er krevende og definitivt på A-nivå. Vi har hengt ut småskjermer fordelt på 21 poster og 4,9 km i luftlinje.

Kart ligger på klubbhuset for medlemmer.