Aktiviteter uke 50

Julekalenderposter kan jaktes hver eneste dag helt fram til jul! På tirsdag er det tid for intervaller i Bøkeskauen, på onsdag er det Sandefjord Christmas Cityrace, på torsdag går langturen fra klubbhuset med tiomilamøte etterpå, på lørdag er det spennende stafettrening på Aske og på søndag tur med kart og kompass i STIF-regi fra Skjellvika.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 13. desember klokka 18:00. Denne gang er det flate intervaller med «strykejernet». Velkommen på trening!

Onsdag: Sandefjord Christmas Cityrace

Onsdag 14. desember er det ikke vanlig Vinter-Jukola med fellesstart, men et cityrace («langsprint») i Sandefjord med individuell start. Her legges starttida ut på Eventor, så følg med der. Arena er i Byparken midt i sentrum.

Dette er et rent gateløp i Sandefjord by og boligområdene rundt og en fin måte å prøve nattløpig på, det er fortsatt mulig å melde seg på. På Eventor til midnatt tirsdag, samt på arena om du bestemmer deg i siste lita – gitt at det er kart igjen selvsagt. Det tilbys løyper for alle nivåer og ønsker, tre lengder på A-løype, ei C-løype og ei N-løype. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Langtur og tiomilamøte

Vi løper langtur fra klubbhuset torsdag 15. desember klokka 18:00. Denne gang blir det litt kortere tur, fra 19:30 blir det nemlig 10-milamøte m/pizza. Vi drøfter grunnlaget for herrelag og damelag, siden 10-mila faktisk går så nær oss som Göteborg i 2017. Fint om flest mulig aktuelle løpere kommer og deltar på møtet.

Lørdag: Stafettrening

Morsom og sosial trening lørdag 17. desember klokka 13:00. Møt opp ved kirkegården på Askeskogen. Dette er nyttig for både ferske og gamle travere!

Vi løper den nye faste økta som fellesstart og består av tre o-intervaller med gafling. Dette blir en fin trening fram mot 10-mila i Göteborg neste år.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 18. desember fra Skjellvika ute på Østerøya. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass!

Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Hver eneste dag: Julekalender

Du kan jakte på postene som allerede er lagt ut om du ikke har vært der allerede, men for å få mulighet til å vinne dagspremie må du ut samme dag. Fritt valg!

I år er appen oppgradert, den inneholder selvsagt kart og qr-kodeleser, som i fjor, samt noen hyggelige små spill, som kan korte ned ventetiden. (Ikke bli hekta, da!) Årets app vil dessuten holde deg oppdatert med info, f.eks om dagsvinnere, mm. I år er også Hedrum O-lag med og arrangerer, dette betyr at det blir poster å finne i Kvelde også. Selvsagt har vi dagskonkurranse og trekking av hovedpremie, akkurat som før.

Appen ligger klar i ny versjon både i AppStore og på GooglePlay. Bare søk etter «julekalender larvik».

Alle dager: Fast økt

Nå er elgjakta over og vi har på ny starta å lage faste økter.

  • Denne gang er det en ny økt på Aske (nordre del) med 3 o-intervaller med gafling. Økten er krevende og definitivt på A-nivå. Vi har hengt ut småskjermer fordelt på 21 poster og 4,9 km i luftlinje.

Kart ligger allerede nå på klubbhuset, men om du har sjansen vil vi anbefala at du tar denne på vår fellestrening lørdag 17.12 klokka 13:00 med oppmøte ved kirkegården i Askeskogen. Vi starter da samtidig, har det sosialt og ikke minst får nyttig stafettrening med gaflingen underveis.