Aktiviteter uke 7

Litt snø stopper ikke oss, det er bare å finne fram o-sko, brikke og kompass, samt lade hodelykta onsdag og torsdag. Tirsdag er det intervaller fra Skottebrygga, onsdag nattløp fra Varden ungdomsskole i Sandefjord, torsdag langtur fra Anvik minigolf og søndagsturen tar du med kart og kompass fra Tjøllingvollen. Bli med! Og som ikke det var nok, så ligger hele seks faste økter ute!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga tirsdag 13. februar klokka 18:00. Planen er å løpe bakkeintervaller fra Grand hotell opp Prinsegata om føret er vår venn. Hvis ikke løper vi på Indre havn (flatt). Husk refleksvest!

Onsdag: Vinter-Jukola #16

Sandefjord OK arrangerer ukas nattløp fra Varden ungdomsskole onsdag 14. februar med oppmøte klokka 18:00.

Vi har felles avreise fra Spar på Farriseidet klokka 17:30, slik at vi når fram i tide. Oppmøte på arena 18:00 og og fellesstarter fra 18:30.

Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Rolig langtur

Denne uka går langturen fra Anvik minogolf torsdag 15. februar klokka 18:00. Turen blir mellom 1:00 og 1:15. Velg piggsko – det er fort glatt på kyststien og husk lykta!

Søndag: STIFs vintertrening

Søndagsturen med kart og kompass denne uka går på Vittersø-kartet 18. februar der vår egen Helge Halvorsen står for løyper og opplegg. Veien er merka fra fv. 303 ved Tjølling kirke. Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Snøfritt og fint ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.

Mange på start til årets første Vinter-Jukola