Aktiviteter uke 6

Uka starter med årsmøtet vårt mandag, deretter går det i ett med intervaller i Indre havn tirsdag, Vinter-Jukola i Skien onsdag, langtur fra Stavernhallen torsdag og STIF-trening fra Vesterøya i Sandefjord (merk flyttingen). Hele seks faste økter ligger ute døgnet rundt!

Mandag: Årsmøte

Vel møtt til det viktigste møtet i klubben, årsmøtet som tar til på klubbhuset mandag 5. februar klokka 18:00. De faste postene står på sakslista, det blir bevertning (kake, kaffi og brus) og etterpå setter vi et medlemsmøte.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp på parkeringa ved Skottebrygga tirsdag 6. februar klokka 18:00. I kveld er det flate intervaller på Indre havn. Vi ser an forholdene og justerer løypen for å unngå isete partier. Husk refleksvest!

Onsdag: Vinter-Jukola #15

Skien OK arrangerer ukas nattløp fra Skien fritidspark onsdag 7. februar med oppmøte klokka 18:00.

Vi har oppmøte ved Spar på Farriseidet og samkjører derfra klokka 17:15, så vi rekker fram i tide til oppmøte 18:00, ti minutter gange til start og fellesstarter fra 18:30.

Snøforholdene har gjort at det blir hovedsaklig løping i gater og park/plen, med noen avstikkere inn i skog. Som vanlig er det løypene A-kort, A-lang og C å velge mellom. Lad lykta og bli med!

Torsdag: Rolig langtur

Møt opp ved Stavernhallen for langtur med lykt klokka 18:00 torsdag 8. februar. Vi løper fra hallen utover mot Rakke. Husk lykt og velg piggsko, slik at vi kan løpe på Kyststien. Turen blir mellom 1 time og 1:15.

Søndag: STIFs vintertrening

NB! På grunn av for mye snø i Stokke flyttes treningsløpet til Tveitan, ytterst på Vesterøya i Sandefjord. Start fra P-plassen på Tveitan. Følg veiskilt fra innfartsveien til Sandejord mot Vesterøya. Løpsforholdene er gode, med svært lite is.

Det er ingen påmelding og fri start mellom klokka 11 og 12:30. Normalt er det ei lang løype (på rundt 5 km) og ei kortere løype (på rundt 3 km). Ta med brikke og klingende mynt/sedler til kontant betaling av 40,- før start.

Hver dag: Faste økter

Vi har nå hele seks faste økter ute og kart til klubbens medlemmer ligger på klubbhuset. Snøfritt og fint ute ved kysten, mer basing på Ono og sånt.