Aktiviteter uke 17

Denne uka ender med den store, spennende 10mila som i år går fra Göteborg. Her stiller klubben med lag både i ungdoms-, kvinne- og herrestafetten! På tirsdag poleres løpeformen fram til 10mila med intervaller i Bøkeskauen eller vårcup i Horten for de som ønsker det, på onsdag er det postplukk fra Øvre Ono på treningsløpet vårt og på torsdag er det vårdugnad på klubbhuset. Søndag går Vårgampen fra Åsestad i Hvarnes. De faste øktene plukkes nå inn, men nye kommer etterhvert og tur-o ligger selvsagt ute.

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskogen tirsdag 25. april klokka 18:00. Som forberedelse til 10-mila til helgen passer det nemlig fint å kjøre intervaller!

Vi legger opp til «lekeintervaller» med Myra-runden. Målet er å komme opp i god flytfart for å vekke opp kroppen, men ikke slite oss ut.

Tirsdag: Vestfold vårcup #4

For de som ikke vil løpe intervaller i Larvik, går vårcupen tirsdag 25. april fra Falkensten skole i Horten. Veien er merka fra rv. 310 mellom Kopstadkrysset og Horten.

Dette er en mellomdistanse i Hortensmarka. Start er som alltid mellom 17:30-19:00.

Onsdag: Treningsløp

Sesongens andre treningsløp skjer onsdag 26. april klokka 18:00, med samlingsplass ved Øvre Ono. Kåre og Ørnulf står for opplegget. Veien er merka på Vestmarkaveien fra en tar av ved rundkjøringa vis-a-vis Nordbyen kjøpesenter.

I kveld blir det fokus på postarbeidet «inni ringen», siden det blir postplukk.

Ingen påmelding, bare møte opp! Fint om folk møter klokka 18, så er vi flere som kan veilede og eventuelt følge nybegynnere rundt før vi løper sjøl.

Løyper: A-lang, A-kort, C og N. Det er EKT på postene, ta med både brikke, kompass og gjerne kartplast om du har. Hvis ikke har vi kartplast, selvsagt.

Torsdag: Vårdugnad på klubbhuset

Torsdag 27. april klokka 18:00 møter vi opp på klubbhuset for en vårdugnad, som vi pleier å ha. Vi vasker, rydder og får klubbhuset vårt til å se fint, flott og brukbart ut inn i vårsesongen.

Helga: Tiomila

Klubben stiller lag i ungdomsstafetten, damestafetten og herrestafetten i år, siden 10-mila går i Göteborg. Avreise fredag kl. 12:00 fra Bommestad for ungdomslaget og ledere. Seniorlagene drar med biler lørdag.

Starten for de ulike staffetene på lørdagen er:

  • Ungdomskavlen klokka 10:30
  • Damkavlen klokka 13.15
  • 10MILA-kavlen klokka 21.00

Dette blir spennende og morO for store og små!

Søndag: Vårgampen

En kan bli rastløs av å sitte og følge 10mila på nett, derfor er Hedrum OLs løp Vårgampen fra Åsestad i Hvarnes på søndag 30. april en flott mulighet til å røre på seg. Fristart fra klokka 11:00 til 13:00. Løypene som brukes var tiltenkt Høstgampen i fjor, men den snødde bort.

Alle dager: Tur-o

De faste øktene er nå tatt inn eller på vei inn, men nye økter kommer. Først ut blir ei økt fra Tanum, vest for Tanumveien. Kart legges på klubbhuset for medlemmer.

Turorienteringspostene henger ute og er en fin måte å komme seg ut på tur og orientere, her kan en ta med venner, naboer og familie og ta noen enkle poster for å gi folk en smakebit på o-sporten også.