Aktiviteter uke 36

Ei variert uke også denne gangen! Tirsdag er det høstcupløp fra Andersbonn, onsdag treningsløp på Vittersø og torsdag kan en dra til Skifjellhytta og grenlandskarusell. NM-uka tar til på torsdag og varer ut helga, klubbene har løpere med her. Ungdommen har 59 grader nord i helga. Det henger også fire faste økter og et utall tur-o-poster der ute i terrenget.

Vinnere av stolpejaktkonkurransen

Vinnere av stolpejaktkonkurransen blant klubbens medlemmer blei Ørnulf Pettersen blant de voksne, mens ungsomvinnere blei Henrik Lye og Ida Sofie Hjortland.

Alle det 50 stolpene står ute til 1. november og vi oppfordrer dere alle til å ta så mange stolper dere får til, samtidig som dette er en gyllen anledning til å lufte bikkja, en kollega eller to, naboen eller familiemedlemmer. Ut på jakt, folkens!

Tirsdag: Høstcupløp #4

Andersbonn er stedet for det fjerde cupløpet tirsdag 5. september. Hedrum OL tilbyr oss ei mellomdistanse der oppe. Veien er merka fra fv. 304 ved Holm. Fristart mellom 17:00-18:30.

Onsdag: Treningsløp

Ukas treningsløp går fra travbanen i Tjølling, på Vittersøkartet. Oppmøte klokka 18:00. Det blir løyper for alle, som vanlig: A-lang, A-kort, C og N

Arrangører er Asgeir, Andrine og Helle. Vi ønsker alle vel møtt!

Skulle det være helt ferske som ikke er medlemmer og som bare ønsker å finne ut hva orientering er, så møt opp. Vi gir det opplæring, ei enkel løype og om du ønsker følger og veileder vi deg rundt i løypa. Møt tidlig opp, så er det helt sikkert folk til stede som kan bidra.

Torsdag: Grenlandskarusellen #13

POL arrangerer det nest siste løpet i denne karusellen torsdag 7. september. Arena er på Skifjellhytta og dette er en langdistanse, om enn ikke spesielt lang sånn sett! Veien er merka fra Buer ved Håvundveien. Fri start mellom klokka 18 og 19.

Lørdag og søndag: 59 grader nord

Sandefjord OK sparker også i år i gang det både spennende, morsomme og utfordrende arrangementet 59 grader nord. Dette er ment for MOT.TV-ungdommene våre og påmelding går til Ingrid Undstad (epost ingrid.undstad@gmail.com eller mobil 4666 0863) så fort som mulig og seinest i løpet av onsdag 6. september. Klubben betaler dette.

Som det står i innbydelsen: Sandefjord OK har gleden av å invitere alle ungdommer (13+) og eldre som tør å ta opp kampen. I årets utgave vil vi ha gjensyn med noen tidligere aktiviteter som skyte- og matstafett, mens det vil bli nye utfordringer under marsjen. Bli med, bli med!

Torsdag – Søndag: NM-uka

NM-uka arrangeres i år av Halden SK og vi har både individuelle deltagere og stafettlag (D17- og H17-) med på moroa. Det starter med NM lang på torsdag, kvalifisering til NM mellom på fredag, finaler i NM mellom på lørdag og på søndag går NM stafett. Dette blir både morO og spennende for løpere og oss her hjemme!

Alle dager: Faste økter, stolpejakt og tur-o

Faste økter, tur-o og stolper står klare døgnet rundt og vil ha ditt besøk!

Det ligger nå fire faste økter ute, samt 50 stolper og et utall turorienteringsposter.

En del av de faste øktene og tur-o tas inn før elgjakta, som tar til 25. september i år. Det er derfor lurt å finne ei tidsluke i kalenderen nå om du har økter og poster du vil ta.

Ferdig med borgertoget!