Aktiviteter uke 6

Klubbens viktigste møte holdes på mandag, nemlig årsmøtet vårt. Deretter følger de vanlige postene utover uka med intervaller i Bøkeskauen tirsdag, nattløp i Porsgrunn onsdag og langtur fra klubbhuset torsdag. STIFs vintertrening på søndag går fra Skjellvika og sånn ellers kan du ta de faste øktene når det måtte passe, så lenge kong Vinter er såpass sparsommelig med snø om han har vært til nå.

Mandag: Årsmøte

Fama Top
Larvik OK avholder årsmøte på klubbhuset mandag 6. februar klokka 18:00, først behandler vi de formelle årsmøtesakene og deretter setter vi et kort medlemsmøte for å informere om aktuelle saker. Det vil bli mulig å prøve sprinttrøyer som kan bestilles for vårsesongen 2017. Vel møtt!

Tirsdag: Intervaller

Møt opp ved flaggstengene i Bøkeskauen tirsdag 7. februar klokka 18:00. Denne gang løper vi «Tennisintervallen» som er en lang intervall (ca. 800m) som kan lokke med en lang, god motbakke. Vel møtt til polering av løpeformen til vårens løp!

Onsdag: Vinter-Jukola #14

POL arrangerer nattløpet onsdag 8. februar klokka 18:00, med oppmøte på Vessia skole, nordøstre garderobeinngang. Det er mulig å skifte inne. Veien er merka fra rundkjøringa rett etter Vabakkentunellen på Rv 36. Parkering ved arena.

Vinter-Jukola Felles oppmøte på Spar, Farriseidet klokka 17:30. Frammøte på arena klokka 18:00. Felles oppvarmingsjogging 1 km til start 18:15 og fellesstarten 18:30.

En kan velge mellom tre løyper som vanlig:

  • A-lang: 5 km m/gafling (ca 15 % asfalt)
  • A-kort: 3,7 km. (ca 30 % asfalt)
  • C-løype: 2,2 km (ca 40 % asfalt)

Les PM for nyttig informasjon om kartbytte og piggskoanbefaling.

Torsdag: Langtur

Vi løper rolig langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 9. februar klokka 18:00. Vi blir stadig flere og sørger for å dele opp i flere grupper etter ønska fart og lengde. Garderob og dusj er tilgjengelig etterpå.

Det vil bli mulig å prøve sprinttrøyer som kan bestilles for vårsesongen 2017.

Søndag: STIF-løp

STIFs vintertrening søndag 12. februar går ute på Østerøya med oppmøte på parkeringa ved Skjellvika. Som vanlig blir det ei lang og kort løype, på rundt 5 og 3 km. Fin mulighet til søndagstur med kart og kompass! Det er fri start for disse o-løpa mellom klokka 11 og 12:30. Ingen påmelding, men ta med 40,- til kontant betaling før start.

Alle dager: Fast økter

Vi har nå tre økter liggende ute, med sine utfordringer og særpreg. Disse øktene kan man ta når det måtte passe. Kart ligger på klubbhuset for medlemmer. Så lenge snøen holder seg sånn passe borte, er det greie forhold i skauen for tida.