Aktiviteter uke 47

Denne uka er det hverken bowling eller godis, til gjengjeld blir det 3000-metertest på mandag! Så må lyktene lades for onsdag er det Vinter-Jukola på Borgeåsen og torsdag er det langtur fra klubbhuset. Søndagsturen kan tas med kart og kompass i STIF-regi på Kariåsen. De faste øktene kan tas når som helst.

Til orientering

Mandag: Tretusenmetertest

Møt opp ved Flaggstengene i Bøkeskogen mandag 16. november klokka 18:15. Først blir det felles oppvarming fram til 3000-meteren løpes klokka 18:30 på banen inne på Lovisenlund.

Vel møtt alle sammen! Kanskje blir det ny pers?

Onsdag: Vinter-Jukola #4

Vinter-Jukola-logo POL står for det fjerde løpet onsdag 18. november på Borgeåsen med arena i nærheten av NRK-bygget.

Denne gang kjører LOK felles oppmøte klokka 17:30 på Spar, Farriseidet. Der fordeler vi i biler, og kjører til Porsgrunn. Veien er merka fra rv. 32 ved Hovengasenteret.

Der er oppmøte 18:00, felles løping til start 18:15 og fellesstart 18:30.

Torsdag: Langtur

Vi løper langtur med lykt fra klubbhuset torsdag 19. november klokka 18:00. Det blir to ulike grupper hvor den ene løper rundt 1:15 og litt roligere, mens den andre gruppa løper litt fortere og sånn cirkus 1:30. Dusjene står klare for oss på klubbhuset etterpå.

Søndag: STIF-vintertrening

O-gruppa i STIF arrangerer sine vintertreninger også denne sesongen. Søndagens løp går på Kariåsen, med start fra Vesterøya idrettspark. Start mellom klokka 11 og 12:30.

Alle dager: Faste økter

Klubben har nå fire økter hengende ute. Her er det bare å finne ei tidsluke i kalenderen og komme seg ut. Kart ligger på klubbhuset for alle medlemmer.

Og hvorfor ikke introdusere orientering til en kollega eller naboen for den del? Da kan våre grønne turer være en enkel og grei start, nå har vi turer i områdene Tollerodden/Torstrand, Månejordet/Lovisenlund/Badeparken og Stavern. Disse grønne turene henger ute hele året.